Zonne energie

De conventionele energiebronnen beginnen langzaam maar zeker uitgeput te  raken en zijn vaak ook milieubelastend. Het gebruik van zonne-energie, voor het  opwarmen van water of het opwekken van elektriciteit, is dan ook een techniek  die duidelijk in de lift zit. Velen zijn er zelfs stellig van overtuigd dat in  de nabije toekomst zonnecellen en zonnecollectoren standaard deel uit zullen  maken van het dak van onze woning.

Zo nu en dan (afhankelijk van Den Haag) met zeer aantrekkelijke subsidie- en  fiscale voordelen.

Zonne-energie is duurzame energie; het raakt niet op en het wordt nooit  duurder.

Algera BV is gespecialiseerd in zowel kleine als grote zonne-energie  systemen. Algera BV heeft zonne-energie installaties voor woningen ten behoeve  van warmtapwater, gemiddeld 150 liter per dag. Hieraan zijn  vloerverwarmings-systemen met een lage watertemperatuur gekoppeld, wat zorgt  voor een zeer hoog rendement en een laag energie-verbruik!

In sport-accomodatie´s ten behoeve van de douches en kantines, heeft Algera  BV projekten gerealiseerd met een warm tapwater-afname van 4.000 liter per dag!

In hotels langs de kust en op de eilanden heeft Algera BV installaties  geïnstalleerd met opbrengsten van 10.000 liter, 17.000 liter en 20.000 liter  douchewater-temperatuur per dag!

 

 

Algera overgenomen door Mensonides

Het installatiebedrijf Mensonides uit Harlingen heeft per 1 januari 2021 Algera Installatietechniek uit Beetgum overgenomen.

Kijk voor meer informatie op: www.mensonides.nl