Water

Alle moderne waterleidingsystemen zijn en worden door Algera geïnstalleerd, onder andere  in de agrarische sector, de woning en de utiliteitsbouw, in zowel koper als  kunststof.

Alle nieuwe installaties worden van tevoren berekend door middel van de  modernste computerprogramma´s. Dit om de juiste diameter van de leidingen te  bepalen, om onnodige waterverliezen tegen te gaan, en voldoende water per  tappunt te verkrijgen in verband met de gelijktijdigheid van het aantal  tappunten. De installaties worden zó ontworpen dat het legionella-veilige  installaties zijn.

 

Riolering

Riolering is door Algera in de materialen p.v.c. en p.e. (Poly Edyleen)  leverbaar voor alle soorten rioleringswerkzaamheden in zowel woning- als ook  utiliteitsbouw.

 

Sanitair

Sanitair kan van heel eenvoudig tot zeer luxe in verschillende uitvoeringen,  kwaliteiten en kleuren worden geleverd.

Voor nieuwbouw of renovatie hebben wij voor elke situatie een oplossing van  eenvoudig tot zeer luxe; u kunt in overleg met ons een plan maken en in een zeer  uitgebreide showroom divers sanitair komen bekijken en eventueel een keuze  maken.

Neem gerust contact op en wij  maken samen met u een voorstelplan van een geheel vernieuwde en ingerichte  badkamer.

 

Zink – Koper – Polyester

Voor het afvoeren van hemelwater worden door Algera BV zowel zinken als  rood-koperen goten met hemelwaterafvoeren op maat gemaakt.

Op platte en hellende daken kunnen wij zowel zinken als koperen roof-daken  toepassen. Ook is er de mogelijkheid polyester goten toe te passen, wat  milieu-technisch weer zijn voordelen heeft.

 

 

 

Algera overgenomen door Mensonides

Het installatiebedrijf Mensonides uit Harlingen heeft per 1 januari 2021 Algera Installatietechniek uit Beetgum overgenomen.

Kijk voor meer informatie op: www.mensonides.nl