Algera Installatietechniek overgenomen door Mensonides Installatie

Het installatiebedrijf Mensonides uit Harlingen heeft per 1 januari 2021 Algera Installatietechniek uit Beetgum overgenomen. Alle medewerkers van Algera komen bij Mensonides Installatie in dienst. Ook de oud-eigenaren Meindert en Elise Algera komen mee over.

 

Algera Installatietechniek bestaat al sinds 1965 en heeft een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd in Friesland. Na 55 jaar en 2 generaties wordt het bedrijf overgenomen omdat er geen opvolging was. Bij de zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat stond voorop dat de continuïteit voor klanten en medewerkers gewaarborgd moesten zijn.

 

Meindert & Elise Algera over de overname: “Omdat er geen opvolging was voor ons bedrijf, hebben wij afgelopen september na veel wikken en wegen de opdracht gegeven om te onderzoeken hoe wij de toekomst van ons bedrijf het beste kunnen voortzetten. Voorop stond dat onze klanten moeten kunnen blijven vertrouwen op goede & snelle service en dat onze medewerkers mee over zouden gaan.”

“Na een aantal goede gesprekken met Mensonides Installatie hebben wij de knoop doorgehakt. Vanaf 1 januari wordt Algera Installatietechniek samengevoegd met Mensonides Installatie. Wij herkennen ons in de werkwijze en visie van Mensonides. Wij kijken met vol vertrouwen naar de toekomst.

Wat verandert er voor de klanten van Algera?

Mede doordat alle medewerkers van Algera Installatietechniek mee overgaan naar Mensonides Installatie, zal er voor de bestaande klanten niet veel veranderen. Ook Meindert Algera komt in dienst bij Mensonides Installatie. Hij is al bijna 40 jaar technisch adviseur en neemt zijn ruime technische kennis mee naar Mensonides.  Door de overname zal de locatie in Beetgum sluiten en zal de naam Algera Installatietechniek verdwijnen.

Mensonides neemt dus alle werkzaamheden, garantievoorwaarden, onderhoudscontracten en voorwaarden over. Alle klanten zullen per brief hier persoonlijk over worden geïnformeerd.

Heeft u een storing of een vraag neem dan voortaan contact op met Mensonides Installatie:

Maak gebruik van ons contactformulier of bel T. 0517 – 41 26 58.

 

 

Meer over Mensonides Installatie:

Mensonides is al meer dan 40 jaar hét allround installatiebedrijf uit Harlingen.

Het is dé totaalaanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek. Met de jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedient Mensonides Installatie zowel particulieren in Friesland en de zakelijke markt in het hele noorden van Nederland.

Bij Mensonides zijn na de overname meer dan 55 medewerkers werkzaam.

Website Mensonides Installatie